Note: The other languages of the website are Google-translated. Back to English
Logáil isteach  \/ 
x
or
x
Cláraigh  \/ 
x

or

Conas athruithe cruinnithe a shábháil ach gan nuashonruithe a sheoladh in Outlook?

Mar shampla, chruthaigh tú cruinniú agus chuir tú chuig lucht freastail in Outlook cheana féin. Anois is mian leat roinnt athruithe a dhéanamh ar an gcruinniú, ach gan na nuashonruithe a sheoladh chuig lucht freastail an chruinnithe, aon smaointe? Tabharfaidh an t-alt seo trí mhodh isteach chun an fhadhb seo a réiteach.


Sábháil athruithe cruinnithe ach ná seol nuashonruithe leis an ngné Sábháil

I ndáiríre, is féidir leat athruithe cruinnithe a shábháil go héasca gan nuashonruithe a sheoladh ag an Sábháil gné in Outlook.

1. Cliceáil faoi dhó chun an cruinniú a oscailt, agus aon athruithe a dhéanamh de réir mar is gá duit.

2. Cliceáil ar an Sábháil cnaipe  agus an Dún cnaipe  i ndiaidh a chéile ar an mBarra Uirlisí Rochtana Tapa. Féach an pictiúr:

Anois sábhálfar na hathruithe sa chruinniú, ach ní chuirtear chuig aon lucht freastail an chruinnithe iad.

nótaí: Oibríonn an modh seo go maith nuair a athraíonn tú an nóta cruinnithe amháin. Más gá duit faisnéis ceanntásc an chruinnithe a athrú, mar shampla am cruinnithe, suíomh, srl., Ní féidir leis an modh seo oibriú.

Déan ríomhphoist dúblacha in Outlook a chuardach agus a scriosadh go tapa

Le Kutools do Outlook's Ríomhphoist Dúblacha gné, is féidir leat iad a aimsiú agus a scriosadh go tapa ó iliomad fillteán ríomhphoist, nó gach dúblach a aimsiú agus a scriosadh as na cinn roghnaithe le dhá chlic in Outlook. Cliceáil le haghaidh trialach saor in aisce 60 lá gan teorainn!
scrios ríomhphoist dúblacha kto 9.50

Sábháil athruithe cruinnithe ach ná seol nuashonruithe le Work as líne

Tabharfaidh an tríú modh treoir duit an cruinniú sonraithe a athrú agus tú ag obair as líne ionas nach féidir nuashonruithe an chruinnithe a sheoladh amach ar chor ar bith.

1. Cliceáil chun aird a tharraingt ar an Obair Offline cnaipe ar an Seol / Faigh cluaisín chun an t-idirlíon a dhícheangal.

Sa mhodh as líne, feicfidh tú   ag an mbarra stádais. Féach an pictiúr:

2. Cliceáil faoi dhó ar an gcruinniú, déan aon athruithe de réir mar is gá duit, agus cliceáil ar an Seol Nuashonrú cnaipe.

3. Aistriú chuig an mail amharc, oscail an outbox fillteán, agus ansin scrios an post nuashonraithe cruinnithe. Féach an pictiúr:

4. Cliceáil ar an Obair Offline cnaipe ar an Seol / Faigh cluaisín arís chun mód ar líne a chasadh air.

Anois sábhálfar na hathruithe cruinnithe, ach ní sheoltar an post nuashonraithe cruinnithe amach.


Airteagail gaolmhara


Kutools for Outlook - Tugann sé 100 Gné Ard le Outlook, agus Déan an Obair i bhfad Níos Éasca!

  • Auto CC / BCC de réir rialacha agus ríomhphost á sheoladh; Auto Ar Aghaidh Ríomhphoist Il de réir saincheaptha; Freagra Auto gan freastalaí malairte, agus gnéithe níos uathoibríoch ...
  • Rabhadh BCC - taispeáin teachtaireacht nuair a dhéanann tú iarracht gach ceann a fhreagairt má tá do sheoladh ríomhphoist ar liosta BCC; Meabhraigh Nuair a bhíonn Ceangaltáin ar Iarraidh, agus gnéithe meabhrúcháin níos mó ...
  • Freagra (Gach) Leis na Ceangaltáin Uile sa chomhrá poist; Freagair go leor Ríomhphost i soicindí; Beannacht Auto Cuir leis nuair a thabharfar freagra; Cuir Dáta leis san ábhar ...
  • Uirlisí Ceangail: Bainistigh Gach Ceangaltán i ngach Ríomhphost, Auto Detach, Comhbhrú Gach, Athainmnigh Uile, Sábháil Gach ... Tuarascáil Thapa, Líon Ríomhphoist Roghnaithe...
  • Ríomhphoist Cumhachtacha Junk de réir saincheaptha; Bain Ríomhphoist agus Teagmhálacha Dúblacha... Cuir ar do chumas déanamh níos cliste, níos gasta agus níos fearr in Outlook.
kutools lámhaigh dearcadh kutools tab 1180x121
kutools lámhaigh dearcadh kutools móide cluaisín 1180x121
 
Say something here...
symbols left.
You are guest
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Steve Edwards · 10 months ago
    Thank you for taking the time to share this! Very useful!
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    SF-EA · 1 years ago
    How do you do that on a MAC?
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Malora Forrey · 3 years ago
    This "Save meeting changes but don’t send updates with Save feature" does not work. When you hit the save button, you get a pop-up that say, "Save changes and send update" or "Don't save changes." For years there's been an option to "Save changes, but don't send update." In early April, 2018, that option disappeared. What happened to this option? How can I use this important feature?"
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      kellytte · 2 years ago
      Hi Malora,
      Have you disconnected your Outlook from server and working offline? You should click Send / Received > Work Offline before save meeting changes.
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      Viv · 3 years ago
      I'm having the same problem. I just want to update the notes and save the notes. The updated notes are for me and not the attendees. I'm not getting that option which is very annoying. Any suggestions?
      • To post as a guest, your comment is unpublished.
        henry · 3 years ago
        I have found that the "save but don't send" option is only available if the meeting has never been sent to any recipients, as if it were a draft. Once it has been sent out, the save but don't send option is no longer available.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Linda · 3 years ago
    In either scenario, if an update email is not sent, will the attendee's calendar still be updated with any new information or attachments added to the meeting?
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      kelly001 · 3 years ago
      Hi Linda,
      If you do not send updates to meeting attendees, their calendars won't be updated.
      • To post as a guest, your comment is unpublished.
        Tiny Martian · 5 months ago
        In case you have done this process, is there a way to revert back to the original?